Iris Media
Cello ACON

Lexima


Lexima helpt mensen met een lees- of schrijfprobleem om succesvol te zijn, op school, op het werk of in de vrije tijd. Lexima is de grootste leverancier van ICT-hulpmiddelen bij dyslexie en technologische oplossingen ter voorkoming van leesproblemen. 

Communicatievraag vanuit Lexima:
Hoe kunnen we de werking van ‘Bouw!’ (het interventieprogramma ter voorkoming van leesproblemen) uitleggen en ook laten zien op welke manier het kinderen helpt?

Invulling door Iris Media:
Ons filmconcept gebruikt een metafoor om te vertellen wat de essentie van ‘Bouw!’ is. Een hardloper die achterop raakt, laat zien hoe demotiverend het is om – letterlijk! – achter te lopen op de rest. De film legt hierbij een link naar leren lezen. Zoals een loper met de juiste ondersteuning een achterstand kan vermijden, zo kan een beginnende lezer dankzij ‘Bouw!’  de andere lezers goed bijhouden.

Reactie Annette Roetenberg – Marketing Manager Lexima:
Vanuit Lexima hebben we al meerdere films door Iris Media laten produceren. Iedere keer weer ben ik verrast door de creativiteit en professionaliteit van hun werk. Ze weten zich als geen ander in te leven en de kern te raken. Het is een fijne partij om mee samen te werken.

Contact

Heb je een vraag aan Iris Media, wil je ons bezoeken, ons mailen, ons bellen of iets per post opsturen?


Iris MediaGoosdijk 28146 PH, Dalmsholte 0572 22 75 51